Welkom op de Scouts Meisjes pagina!

Wij zijn de Scouts Meisjes Oirschot. Wij zijn een leuke groep meiden van 11 tot 15 jaar. We draaien iedere dinsdag van 19:30 tot 21:00 uur (m.u.v. de vakanties). Verder zie je op de pagina nog wat we doen, wie de leiding is en onze contactgegevens.

Wat doen we ?

Tijdens onze groepsavonden op dinsdag gaan we de aller leukste activiteiten doen, zoals naar het bos gaan, fikkie stoken in de kampvuurkuil met marshmallows of frikandellen, weerwolven, dorpsspellen of jullie gaan zelf een programma in elkaar zetten met te gekke dingen! We hebben een mooie blokhut met een groot terrein waar we ook de leukste activiteiten kunnen doen.

We hebben ook buiten de "normale" groepsavonden om, leuke activiteiten met heel Scouting Oirschot. We hebben onder andere een Sint Joris dag, hier gaan we opzoek naar de draak! Ook zijn er jubilea's die we samen vieren. Verder gaan we met de Scouts Meisjes nog weekenden weg of hebben we bijzondere activiteiten zoals vader- of moeder-dochter weekend, waarbij je met één van je ouders een super Scoutingweekend tegemoet gaat. Verder doen we jaarlijks ook mee aan RSW, dit zijn de regionale scouting wedstrijden. Hier laat je zien dat je een echte Scout bent, je gaat zelf koken, zet je eigen tent op en bouwt je eigen keuken en als je eerste wordt met RSW ga je naar de LSW (de landelijke scouting wedstrijden). Ieder scoutingjaar sluiten we af met een knaller van een kamp. Dit is een week slapen in een tent, zelf een keuken bouwen en lekker chips en snoep eten, veelste lang wakker blijven en de volgende dag weer leuke activiteiten doen!

 

Wie is de leiding?

Nina Goutziers

Daan Goutziers

Tess Kuijpers

Demi Jansen

Tim van Gaal

Wij zijn een enthousiast en gedreven leidingteam met al heel veel scouting ervaring. We hebben allemaal al vanaf jongs aan bij de Scouting gezeten met veel plezier. Dit willen wij ook overdragen aan de Scouts Meisjes.

Contactgegevens

Ben jij tussen de 11 tot 15 jaar en wil je bij de Scouts Meisjes komen? Mail ons dan of meld je gelijk aan via het aanmeldformulier!

Heb je nog vragen of kom je graag een keertje kijken bij ons? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.