Welkom bij de Welpenmeisjes

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

 De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

 Hoe ziet een groepsavond eruit?

 De groepsavond begint om 18:45. Wij openen onze avond met ons thema Jungle Book. Dan gaan we een leuk programma doen en om 20:15 kun je weer opgehaald worden.

 Wat voor programma’s hebben wij zoal?

Bosspellen

Knutselen

Kampvuur stoken

Achterste voren verstoppertje

Koken en bakken

Natuur ontdekken

En nog veel meer leuke dingen

 

Wat doen wij nog meer?

 Elk jaar hebben wij een zomerkamp met telkens een ander thema. Dit kamp duurt 6 dagen en is altijd van zondag tot en met vrijdag. Dit is meestal de week voor de bouwvakvakantie.

1 keer per jaar hebben we ook een speciaal weekend: een moeder-dochter weekend, een vader-dochter weekend of een vriendinnenweekend. Dit is altijd super gezellig.

We hebben een aantal thema-avonden in het jaar, zoals carnaval, Pasen en St. Jorisdag. Dit vieren we samen met andere speltakken, zoals de welpen, bevers en blauwe vogels.

 Wie is de leiding ?

Numgi (Lieke van de Ven)

Wampie (Edwin van de Ven)

Ikki (Priscilla van der Aalst)

Marala (Mirte Gottlieb)

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiast iemand die ons leiding team wil komen versterken.

Is dit wat voor jou dan kan je contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de Welpen meisjes.

dan kan je contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Wil jij ook graag bij de Welpen meisjes komen!

Vul dan hier het Aanmeldingsformulier in.